Select Page

Marketing & IT consultancy

no-nonsense Marketing- en IT-advies.

Branding

Op zoek naar een nieuw logo en huisstijl? Je social media uitbouwen? Een mens moet ergens beginnen. Van scratch beginnen heeft als voordeel dat elk nieuw project dubbel zo hard opvalt!

Marketingstrategie

Wat wil je bereiken, op welke manier en met welk budget? Ik maak een realistisch plan met duidelijke doelen.

Digital Marketing

Je eigen website waar je mee kan uitpakken, duidelijke, vlot geschreven nieuwsbrieven,  een database van prospects en klanten. Alles veilig opgezet, met state-of-the-art technologie en GDPR-proof.

Search Engine Optimization

Ga voor herkenbaarheid op Google! Ik optimaliseer je website zodat je zo hoog mogelijk kan scoren in de zoekresultaten.

Search Engine Advertising

Je bedrijf op Google, Facebook of LinkedIn? Ik zorg ervoor dat je boodschap zo goed mogelijk bij je doelgroep terecht komt.

Social media

Ik beheer al uw social media-kanalen en creëer content voor meer awareness op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

Google Analytics

Meten is weten. Ik analyseer je websitebezoekers en evalueer de resultaten van je campagnes met Google Analytics en Google Tag Manager.

Copywriting & Content creatie

Ik beschik over connecties met top 10-copywriters en zeer scherpe pennen die mensen ontroeren, raken en tot actie aanzetten met vloeiende woorden.

IT-advies

Vreemd? Echter, Marketing en IT hebben meer met elkaar te maken dan u zou denken. Digitale transformatie en de migratie van uw IT naar de cloud kunnen een boost geven aan uw bedrijfsimago en hoe u als modern en professioneel bedrijf gezien wil worden.