Select Page

Videoproductie

Bedrijfsfilms, visuele ondersteuning, professionele video

In-huis marketingdiensten op maat voor uw onderneming.

Heeft je onderneming dringend nood aan efficiënte communicatie, publiciteit of meer content? Of heb je het gevoel dat je de digitale communicatietrein aan het missen bent? Plan je al een tijdje om eens werk te maken van die nieuwe website of nieuwsbrief?

Misschien moeten we dan gewoon eens kennismaken?

Wat kan ik bieden als je persoonlijke alles-in-één marketingmanager?

Het overnemen en verder uitbouwen van bestaande campagnes of een nieuwe, solide marketingstrategie opzetten, alles is mogelijk.

Met 25 jaar ervaring op de teller bij grote en kleine adverteerders en reclamebureaus, nationaal en internationaal, beschik ik over de nodige knowhow om steeds te kiezen voor de juiste traditionele of meer digitale kanalen. De marketingwereld heeft nog weinig geheimen voor mij. Ik werk alleen maar heb een gigantisch netwerk van vakspecialisten waar ik te allen tijde beroep op kan doen.

De extra voordelen

Je eigen marketingafdeling

Een persoon in je bedrijf, helemaal toegewijd aan je marketing, die communiceert vanuit jouw naam of firma.

Een stevige fundering

De basics voor al je marketing worden op punt gesteld: de huisstijl, een website, imago,…

Flexibel

Afhankelijk van de noden kunnen er meer of minder diensten worden verleend.

Over mezelf

Ik ben geboren op 8 april 1972 in Halle, aan de zuidwestelijke rand van Brussel, waar ik vandaag nog steeds woon met mijn vrouw en kinderen.

Ik ben een muziek-, concert- en filmfreak, heb groene vingers, hou me bezig als imker en een ik ben ook een beetje een zelfverklaarde hobbykok.

Met Nederlands als moedertaal en vloeiend Frans en Engelssprekend, ga ik naadloos over van de ene taal naar de andere. Barstend van aanstekelijke creativiteit en geweldige ideeën over state-of-the-art traditionele, digitale en operationele marketingcampagnes kijk ik ernaar uit jou te ontmoeten.

Diensten

Branding

Op zoek naar een nieuw logo en huisstijl? Je social media uitbouwen? Een mens moet ergens beginnen. Van scratch beginnen heeft als voordeel dat elk nieuw project dubbel zo hard opvalt!

Marketingstrategie

Wat wil je bereiken, op welke manier en met welk budget? Ik maak een realistisch plan met duidelijke doelen.

Digital Marketing

Je eigen website waar je mee kan uitpakken, duidelijke, vlot geschreven nieuwsbrieven,  een database van prospects en klanten. Alles veilig opgezet, met state-of-the-art technologie en GDPR-proof.

Search Engine Optimization

Ga voor herkenbaarheid op Google! Ik optimaliseer je website zodat je zo hoog mogelijk kan scoren in de zoekresultaten.

Search Engine Advertising

Je bedrijf op Google, Facebook of LinkedIn? Ik zorg ervoor dat je boodschap zo goed mogelijk bij je doelgroep terecht komt.

Social media

Ik beheer al uw social media-kanalen en creëer content voor meer awareness op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

Google Analytics

Meten is weten. Ik analyseer je websitebezoekers en evalueer de resultaten van je campagnes met Google Analytics en Google Tag Manager.

Copywriting & Content creatie

Ik beschik over connecties met top 10-copywriters en zeer scherpe pennen die mensen ontroeren, raken en tot actie aanzetten met vloeiende woorden.

Ik ben geen reclamebureau.

Alle diensten worden geleverd vanuit jouw onderneming, net alsof je een eigen marketingafdeling zou hebben!

Ik kom persoonlijk ter plaatse in je bedrijf werken – dat kan natuurlijk in deze tijden ook van op afstand – en wordt het marketing/communicatie/PR aanspreekpunt van jouw onderneming. Er zijn natuurlijk ook af en toe externe diensten zoals een reclamebureau, grafisch ontwerpers, copywriters en vertalers of softwareontwikkelaars nodig, maar dit team wordt dan samengesteld en beheerd vanuit mijn diensten (en in samenspraak met jou).